RSV4 FW

HET “APRILIA FACTORY WORKS” PROJECT

Aprilia heeft hoogstaande, state-of-the-art technologie ontwikkeld voor de motoren waarmee in de diverse wereldkampioenschappen wordt gereden. Het “Aprilia Factory Works”-project maakt deze technologie beschikbaar voor alle motorrijders, die meedoen aan wedstrijden waarmee met standaard motoren wordt gereden. Daarnaast krijgen ook motorrijders die over betere prestaties willen beschikken, wanneer zij met hun RSV4 aan circuitdagen mee doen, toegang tot deze technologie.

De Factory Works RSV4 machines zijn ontworpen voor deelname aan Superbike kampioenschappen in diverse landen, met verschillende aanpassingsniveaus van het rijwielgedeelte, de elektronica en de motorafstemming.

Er zijn vier beschikbare niveaus. Alle versies beschikken natuurlijk van zich al over de uitzonderlijk goede technische basis van de Aprilia RSV4: de niveaus beginnen dan met een RSV4 die specifiek is afgestemd op circuitgebruik. Dan gaat het verder met de SSTK-versie (precies zoals de motor die het FIM Superstock 1000 kampioenschap in 2015 domineerde) tot aan de echte Superbike.

De meest extreme versie is de RSV4 FW-GP. Die heeft een V4-krachtbron waarvan de boring naar 81 mm is vergroot. Ook heeft hij een pneumatische klepbediening, net als de machine waarmee Aprilia in 2015 aan het MotoGP-kampioenschap deelnam.

Met de RSV4 FW-GP krijgen klanten een speciale behandeling op het gebied van assistentie en motorafstelling, zowel voor, tijdens als na de aankoop van de machine. Op deze manier worden ze in staat gesteld om het volle potentieel van deze uitzonderlijke motorfiets te benutten.

 

Info RSV4 Factory Works
Monday-Friday 9.00-18.00

  

 

 

PreviousNext

Bekijk de foto's